TEST

Outfits April 20146(2)

Skinnjacka: Issue 1.3, Klänning: Sheinside (HÄR), Skor: Bronx (HÄR), Halsband: Singapore

Leather jacket: Issue 1.3, Dress: Sheinside (HERE), Shoes: Bronx (HERE), Necklace: Singapore

Godmorgon! Detta är vad jag hade på mig i går kväll, 20 grader varmt var det här i Stockholm! Helt galet. Det ska tydligen bli lika varmt idag men från och med imorgon (då jag kommer vara ledig resten av veckan) så ska det bli kallare igen, dålig timing om ni frågar mig. Men solen ska i alla fall vara kvar! Dessa bilder var hur som helst mina ”testa-ljuset-bilder” men efter dessa så dog min kamera så det fick helt enkelt räcka såhär idag. Roligare bilder kommer senare i veckan!

Good morning! This is what I wore last night, it was 20 degrees warm here in Stockholm! Crazy. There will apparently be just as hot today but from tomorrow (when I will be off the rest of the week) it will be colder again, bad timing if you ask me. But the sun will stay at least! These pictures were my ”test-the-light pictures” but after these my camera died so these will have to do today. More fun pictures will come later this week!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!