SCONES MED HALLON, MANDEL & VANILJ

IMG_40382 rec3 rec1 IMG_39852 rec2 IMG_40112 2

Detta är ett recept på lite ”efterättigare” scones, farligt goda är de. De är precis på gränsen mellan bakelse och extra lyxig frukost, perfekt till brunch eller någons födelsedagsfrukost kanske. Vill ni hellre ha receptet på mina vanliga scones så hittar ni det HÄR.  / This is a recipe for some ”dessert like” scones, they are dangerously tasty. Just between pastry and extra luxurious breakfast, perfect for brunch or someone’s birthday breakfast maybe. Would you rather like to see the recipe for my regular scones, you’ll find it HERE.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Fanny! Försökte leta efter en email att nå dig på men får kommentera. Såg att hemsidan hybrisshop.se sålde sk. Triangl-bikinis. Till en början var bilderna på hemsidan exakt de som Triangl själva använder på sin sida. Nu ett par dagar senare är de utbytta, troligen för att de är fake. Bilderna bikinisarna är utbytta mot är bland annat en bild på dig i din bikini. Även andra privatpersoner med bortklippta huvuden är intagna på hybrisshop.se
  Tänkte meddela så du vet om det, och även tänka på om du marknadsför (ovetandes) om troligen fake-tringles… Tråkigt i då fall av företaget.

  Sofia S 2014-04-22 17:17:52
  Svara
 • ser super goda ut! 🙂

  Diman Dilir 2014-04-22 16:06:15 http://nattstad.se/dimand
  Svara
 • Gud vad gott! 🙂

  GoForFit 2014-04-22 13:58:56 http://goforfit.se
  Svara
 • Åh ser super gott ut! 😀

  Emmy 2014-04-22 13:42:03 http://emmyis.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!