I MITT PÅSKÄGG

IMG_45022(2)

Min mamma kan ju vara världens gulligaste. Varje påsk så fyller hon inte bara våra påskägg med godis utan med en massa små presenter. Så utöver ett mindre ägg med godis fick jag en ny pyjamas och en massa roliga och fina bakgrejer! Tack tack bästa mamma ♥ Nu måste jag baka något som man kan dekorera med glasyr så att jag får inviga mitt nya glasyrset! Det kom i en så himla fin förpackning dessutom, i plåt och med gammaldags tryck.

My mom may well be the cutest person in this world. Every Easter she does not only fill our Easter eggs with candy, but with a lot of small gifts. So in addition to a smaller eggs with candy I got a new pajamas and a lot of fun and fine baking stuff! Thank you best mommy ♥ Now I need to bake something that I can decorate with frosting so that I can use my new icing set for the first time! The box that comes with it is so cute too with the old-fashioned print.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!