EASTER YELLOW

IMG_42422(2) IMG_43762 Outfits April 20143(2) IMG_43122 IMG_41812(2) Outfits April 20142(2)

Topp: Zara, Byxor: H&M, Kappa: Sheinside (HÄR), Sneakers: Vagabond, Klocka: Guess

Top: Zara, Pants: H&M, Coat: Sheinside (HERE), Sneakers: Vagabond, Watch: Guess

Detta känns lite som en ny version av samma outfit jag har haft på mig så gott som varje dag de senaste månaderna, kul tjej, haha. Jag längtar som en galning efter värmen så att man kan skippa kappa och byxor och ersätta dem med gulliga klänningar och snygga shorts istället. Men det är inte långt kvar nu! De första sommaroutfitsen kommer ju när jag åker till Menorca, 20 jeans-och-sneakers-dagar kvar!!

This feels a bit like a new version of the same outfit I have worn almost every day for the past month, fun girl, haha. I miss the heat like crazy so that you can skip the coat and pants and replace them with cute dresses and stylish shorts instead. But it isn’t too far away now! The first summer outfits will show up here when I go to Menorca, 20 jeans-and-sneakers-days left!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!