THE PERFECT TRENCH COAT

trench

1. Zara, 2. Tiger of Sweden, 3. H&M, 4. Front Row Shop, 5. Zara, 6. DKNY

Ja, jakten på den perfekta trench coaten var ju lättare sagt än gjort. Den är antingen för lång, för kort, fel färg, fel material eller för dyr. Den från Zara (nummer 1) ser dock perfekt ut men jag har inte hittat den i butik än och jag vill gärna prova den på. Jakten fortsätter.

Yes, the hunt for the perfect trench coat was easier said than done. It is either too long, too short, wrong color, wrong materials or to expensive. The one from Zara (number 1) looks perfect though but I haven’t found it in stores yet and I would like to try it on before I buy it. The hunt continues.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!