JEN

IMG_40892IMG_40942

New shoes, HERE

Låt mig presentera mina nya godingar from Bronx! ”Hej Godingar”. Höga men stadiga, många pluspoäng för det. Annars då? Jag har ett mycket bättre bloggflow idag så äntligen har jag fått lite förberett inför min långa jobbarhelg, jag blir så orolig att jag inte ska hinna med annars, speciellt nu när det är påsk. Nu ska jag ta mig ut på en promenad så att jag kan sluta äta av dagens bakresultat (kommer upp på bloggen någon dag snart). Ha en härlig skärtorsdag!

Let me introduce my new darlings from Bronx! ”Hey darlings”. High but steady, many plus points for that. Otherwise? I have a much better blog flow today so finally I got some things prepared for my long work weekend, I get so worried that I will not have time enough is I don’t, especially now that it’s Easter too. Now I’ll go out for a walk so that I can stop eating of today’s baking results (coming up on the blog some day soon). Have a beautiful Maundy Thursday all fine!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!