INSPIRATION BLOCK

Outfits April 201410

Jahapp, vet ni vad jag har gjort idag? Suttit framför datorn hela dagen (07-Nu) och försökt klämma fram en massa bloggidéer utan att ha kommit på en enda bra. Snacka om inspirationsblock. Tänk vad mycket kul jag hade kunnat hitta på ute i solen idag om jag visste att jag ändå inte skulle kunna skriva något. Jaja, bättre lycka nästa gång? Jag får se om jag lyckas bättre i morgon! / Okay, do you know what I’ve done today? Sat in front of the computer all day (07-now) and tried to squeeze out a lot of blog ideas without having got a single one. Talk about inspiration block. Imagine how much fun I could had done out in the sun today if I knew I wouldn’t be able to write anything anyway. Oh well, better luck next time? I’ll see if I do better tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • I wish I could do that all day!! I need to work on my blog more and at my job in retail less!!

    giveaway on my blog

    http://hashtagliz.com

    Liz 2014-04-16 19:24:48 http://hashtagliz.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!