CANON EF-S 17-55/2.8 IS USM

Bloggbilder ss1482

Här är mitt nya objektiv som jag köpte i lördags! Jag använde bara mitt 55mm innan som är jättebra men det är så himla inzoomat så ibland gå det helt enkelt att inte komma tillräckligt långt ifrån det jag vill fota, speciellt inte när man bor i en liten etta. Så det var på tiden att jag skaffade mig ett bra objektiv som det går att komma långt ifrån med utan att jag behöver lägga mig i diskhon, ställa en stol och klättra upp i fönstret eller alla andra konstiga och ibland livsfarliga ställen jag har stått på och fotat, haha. Jag är i alla fall supernöjd och ser fram emot att lära mig mer om det!

Here is my new lens that I bought last Saturday! I only used my 55mm before which is great but it’s so zoomed in so sometimes it’s simply not possible to get far enough from what I want to shoot, especially when you live in a small apartment. So it was about time I got myself a good lens that you can get far away enough with without having to sit in the sink, put a chair and climb up the window or any other strange and sometimes dangerous places I have been while I have photographed, haha. I’m super happy with it and looking forward to learn more about it and what it can do!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilken kamera använder du när du fotar? Jag har nyss investerat i ett nytt bra objektiv, men jag har fortfarande min gamla Canon eos 40d. Vill uppdatera även kameran men vet inte vilken jag ska välja än riktigt.

    Linnea 2014-10-26 17:47:15
    Svara
  • Hej! Är du nöjd med objektivet? Jag har tittat på det där ett tag men har ännu inte bestämt mig för vad jag ska uppgradera till. Har både normalzoom och ett fast 50 mm idag.

    Hanni 2014-07-03 19:19:38 http://hannisgold.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!