DAGENS "ATT TÄNKA PÅ"

IMG_22782 Desktop223

Godmorgon! Jag tänkte att vi skulle starta veckan med ett bra citat som i alla fall jag skulle behöva ha med mig i fickan vart jag än gick, kontrollfreak som jag är. Hur som helst, glad måndag på er! Jag hoppas att ni har haft en härlig helg, det har verkligen jag haft. En hel dag av kvalitetstid med Jesper i lördags och en heldag med min kusin Matilda som var på besök i Stockholm igår. Himla härligt! Men måndag idag innebär som för många andra: Back to work.

Good morning! I figured we’d start the week with a great quote that in any case I would need to have with me in my pocket wherever I went, control freak as I am. Anyway, happy monday! I hope you all had a lovely weekend, I did. A full day of quality time with Jesper on Saturday and a full day and night with my cousin Matilda, who was visiting in Stockholm yesterday. So lovely! But Monday today means like for many others: Back to work.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!