BLACK SANDALS

svartasandaler

1. Zara, 2. Steve Madden, 3. River Island, 4. Nelly, 5. Mango, 6. Nelly, 7. Paul & Betty, 8. Zara

Varje gång jag har på mig mina svarta sandaler med klack är ni många som frågar om dem vilket jag förstår, det är utan tvekan den bästa högklackade skon som fungerar till allt. Den är helt klart på topp 10-listan av anledningar till att jag längtar efter sommaren. Men eftersom att det var ett bra tag sedan jag köpte mina så tänkte jag att jag helt enkelt skulle tipsa er om 8 snygga look-a-likes som finns i butik nu. Numera äger jag även denna modell i kritvitt men jag är riktigt sugen på att skaffa mig ett par i en färg också, kanske något pastelligt…

Every time I wear my black sandals with heels there are many of you who ask about them which I totally understand, it’s without doubt the best high-heeled shoe that works with everything. It is clearly on the top 10 list of reasons why I long for summer. But since it was a while since I bought mine I thought I would simply show you 8 look-a-likes that are available in stores now. Nowadays I own this model in white too but I’m really tempted to get myself a pair in a color, maybe something pastel…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så himla bra tips!

    Linnea 2014-04-14 16:20:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!