EARLY SUNDAY

IMG_28782

Godmorgon från sängen! Igår var en så himla härlig dag. Först promenerade jag och Jesper till Norr Mälarstrand där jag köpte ett nytt objektiv till min systemis (!!!) och sedan satte vi oss ute i vattnet på Mälarpaviljongen och åt lunch i solen. På kvällen firade vi med bubbel, ost, kex och en bra film. Myspys! Idag blir en typisk söndag med släktbesök och en härlig långpromenad. Vi hörs lite senare!

Good morning from my bed! Yesterday was such an amazingly beautiful day. First Jesper and I walked to Norr mälarstrand where I bought a new lens (!) And then we sat out in the water on Mälarpaviljongen and lunch in the sun. In the evening we celebrated with a champagne, cheese, crackers and a good movie. So cosy! Today will be a typical Sunday with family visits and a long walk. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!