MY TO-BUY-LIST

wishlist

Detta är allt som står på min att-köpa-lista just nu! Jag önskar att jag kunde köpa allt nu direkt men det räcker inte riktigt min ekonomi till för så jag får ta det stegvis och se det som små ”mål”, spara till en grej i taget. Det gör det dessutom så mycket roligare och man får bli glad 10 gånger istället för en! Det som saknas i mitt liv just nu är alltså en riktigt snygg trenchcoat, vida, svarta byxor, en snygg skärbräda, Nikesneakers, Slip On’s, grå halsduk från Acne, snygga hörlurar med gulddetaljer, vita byxor, en liten svart väska, en stavmixer, svarta klackar med snörning, ett nytt objektiv och en mortel. En av dessa grejer ska jag faktiskt iväg och köpa idag, ni får se senare vilken!

This is all that’s on my to-buy list right now! I wish I could buy it all at once but my wallet sais no so I have to take it step by step and see it as a small ”target”, save for one thing at a time. What’s missing in my life right now, then, a  trench coat, wide, black pants, a stylish cutting board, Nike Sneakers, Slip On’s, gray scarf from Acne, stylish headphones with gold details, white pants, a small black bag, a stick blender, black heels with laces, a new lens and a mortar. One of those things I will actually go and buy today, you’ll see later what it is!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Är det någon annan som vet vart de skofna kommer ifrån?? Vill verkligen ha de! 🙂

  Linnea Andersson 2014-04-14 22:54:53
  Svara
  • Svar på Linnea Anderssons kommentar.

   De är ifrån Givenchy och kostar ca 5000. 🙂 Du hittar dem här: http://www.net-a-porter.com/product/364286/Givenchy/skate-shoes-in-black-and-white-leather-with-contrasting-lace

   Fanny 2014-04-15 07:36:48
   Svara
 • Vilka snygga slip on’s vart har du hittat de? Måste man ju ha! 😀

  Linnea Andersson 2014-04-13 15:57:03
  Svara
 • A trench coat is also on my to-buy-list 🙂

  Michelle 2014-04-12 20:15:55 http://glassow.com
  Svara
 • Väskan var ju sjukt snygg! Vart är den ifrån?

  Jackeline 2014-04-12 14:29:23 http://backstagestyling.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!