LET'S CELEBRATE!

Bloggbilder ss1480

NEW DRESS, HERE

Jag tycker att varje gång det händer något riktigt bra eller då man vänder blad i livsboken och börjar på ett nytt kapitel så ska man fira så det är precis vad vi gör i kväll! Jag tog mitt beslut jag skrev om tidigare igår och på onsdag ska jag skriva kontrakt. Jag kan inte berätta vad det är riktigt än men för mig så är det riktigt stort och det känns spännande och nytt samtidigt som det är lite läskigt att byta ut det som känns bekant och tryggt. Men jag tror att detta kommer ge mig en massa nya, roliga möjligheter så jag känner mig nöjd med mitt beslut. Nu ska vi slurpra i oss bubblig vätska och äta lite ost och kex!

I think that every time something happens, something really good or when you turn a page in the book of life and start a new chapter you should celebrate so that’s exactly what we’re doing tonight! I took my decision that wrote about earlier yesterday and on Wednesday I will sign the contract. I can not tell you what it is just yet but for me it’s really big and it feels exciting and new but at the same time is a bit scary to replace what feels familiar and safe. But I think this will give me a lot of new and fun opportunities so I’m happy with my decision. Now we’ll drink bubblyand eat some cheese and crackers!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag hade gärna firat att jag fått två jobb under en vecka men jag hade inte råd (därför jag sökte jobb – inga pengar) 🙁 Det känns tråkigt.

  Anna 2014-04-13 11:44:44 http://www.scillsen.wordpress.com
  Svara
 • Vill först bara säga att du har så himla fina bilder på bloggen!

  Men jag bara undrar om du har några tips på hur man kan
  matcha olika toppar till lite finare, svarta, loose fit byxor/haremsliknande byxor?
  Ha införskaffat mig ett par, men vet inte riktigt hur jag ska matcha dem? Kram! 🙂

  bay-linn 2014-04-13 00:02:57
  Svara
  • Svar på bay-linns kommentar.

   Jag tycker att det är sjukt snyggt med magkort till sånna byxor så vågar du det hade jag helt klart kört på det 🙂 Annars något större men ganska transparent, har man stora byxor är det viktigt att man ser formerna på överdelen, annars ser det lite ut som att man har tagit på sig ett tält, haha. Till vardags tycker jag även att det är fint med en stickad tröja till (inget oversize). Lycka till! 🙂

   Fanny 2014-04-13 09:47:38
   Svara
 • vad köpte du för storlek? hur är den i storleken? kram

  clara 2014-04-12 23:23:28 http://nattstad.se/neclavi
  Svara
  • Svar på claras kommentar.

   När jag beställde den var det One Size, så jag vet faktiskt inte. Men jag tycker att den är ganska stretchig 🙂 Lycka till!

   Fanny 2014-04-13 09:45:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!