TRE FREDAGSTIPS

frozen1 frozen

Om ni har missat denna så tycker jag verkligen att ni ska se den, så himla söt! Varje gång jag ser på barnfilm kommer jag på mig själv med att verkligen drömma mig in i sagovärlden och tillslut börjar det nästan kännas som att den är riktig, haha. En otroligt skön kontrast till alla hemskheter i ”vuxenfilmer”. Olaf (snögubben) är ju bara för härlig också, lite som Doris i Hitta Nemo, snällast och dummast, haha. Det är lite kul att det är Kirsten Bell som gör rösten till Anna också, man hör verkligen att det är hon och hon är sjukt duktig. Riktigt mysig film!

perks1 perks

Denna har jag skrivit om förut men den förtjänar absolut att listat igen! En film som jag tror passar de flestas smak, både jag och Jesper sa ”Wow, vad bra” när den var slut och det är väldigt sällan vi tycker om samma film (läs: aldrig). Den har lite av allt, ungefär som en gott och blandatpåse fast med några surisar i. Se den!

legends1 legends

Hur jag aldrig någonsin har hört talas om denna tidigare är för mig ett mysterium. Det är precis en sådan film som Patrioten, Braveheart, Pearl Harbor osv som alla har sett och som blir klassiker, bara det att jag som sagt aldrig någonsin hört talas om den. Jag älskar den här typen av filmer så mig passade den som handen i handsken och det är verkligen en sevärd film/historia men den är otroligt tragisk och sorglig så det är inget ni ska sätta på om ni vill ha en feel-good-kväll precis. Och ja, sedan har ju Brad Pitt (minus 20 år) huvudrollen, behöver jag säga något mer?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!