RECEPT: BUNNY TAILS / VITA CHOKLADBOLLAR

IMG_21772 Bloggbilder ss1478 rec1 Bloggbilder ss1469

God morgon alla helgsugna! Jag är på superbra humör idag för jag är faktiskt ledig i helgen så nu får jag också känna denna fredagsglädje tillsammans med alla andra. Jag kände för att sprida lite vår och påskkänslor här i bloggen så här är ett påskigt, väldigt enkelt och gott recept på vita chokladbollar som med lite viljestyrka även kan vara små kaninsvansar (jo, allt går om man vill). Nu ska jag vakna till, laga mig en god fredagsfrukost och sedan checka in på mitt lilla bloggkontor (läs: Köksbordet) för att planera lite. Vi hörs senare!

Good morning all weekend happy people! I’m on a super mood today because I’m actually free this weekend so now I can feel this Friday joy along with everyone else. I felt to share some spring and Easter spirit here in the blog so here is a eastery and good recipe for white chocolate balls that with a bit of will power also can be small bunny tails (yes, everything is possible). Now I’ll wake up for real, cook myself a good Friday breakfast and then check in to my little blog office (read: kitchen table) to plan some things. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ska ta mig ann och prova detta imorgon! Ser oerhört gott ut.

  ZERO ZAVEC 2014-04-13 00:02:16 http://www.zerozavec.com
  Svara
 • gott 🙂

  emma 2014-04-11 17:55:15 http://emiis.se
  Svara
 • Bra tips ! Gott och enkelt

  Elvira 2014-04-11 13:08:52
  Svara
 • Fasen vad gott! Hur länge ska de ungefär srå i kylskåpet innan man rullar dom?

  sandra 2014-04-11 10:07:39
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   De ska inte stå i kylskåpet utan bara svalt! Man får kolla smeten hela tiden men ca 10-15 minuter kanske 🙂

   Fanny 2014-04-11 10:09:51
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!