RAIN & ROSES

Outfits April 20147 IMG_18372 Outfits April 20146 IMG_18212(2) Outfits April 20145 IMG_17292

Kappa: Sheinside (HÄR), Topp: Mango, Jeans: Denim is dead, Skor: Sarenza, Väska: Aldo

Coat: Sheinside (HERE), Top: Mango, Jeans: Denim is dead, Shoes: Sarenza, Bag: Aldo

Igår var den gråaste, kallaste och tråkigaste dagen (vädermässigt) på länge så jag klädde mig lite efter det. Tråkigt, svart och lite långrandigt. Tur att IBEYO hade köpt på sig vad som såg ut som halva Hötorget så att vi fick binda våra egna buketter och ta med dem hem. Jag körde på rosor, kvistrosor och rosa tulpaner, färg behövdes verkligen.

Yesterday was the greyest, coldest and dullest day (weather-wise) in a long time so I dressed a little like. Boring, black and some stripes. Luckily IBEYO had purchased what looked like half the flower market so we got to do our own bouquets and take them home. I used regular roses, pruning roses and pink tulips, I really needed the color.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!