PRESSVECKA

IMG_16792 IMG_18552 IMG_18682 Events 20141 IMG_18522 IMG_16862 Events 2014 IMG_17112 IMG_16722 IMG_18622

Här är lite bilder från igår när jag och Fanny var förbi Prat PR, IBEYO och Polhem PR och kikade lite på AW14. Vi hittade en massa fint, det är bara det att man är så sugen på vår och sommar nu så att intresset för höstkläder och tjocka jackor minskar lite, haha. Men det var i alla fall supertrevligt! Idag strålar solen (varför kunde den inte gjort det igår när jag verkligen behövde den?!) och jag ska spendera nästan hela dagen här framför datorn. Jag har en massa bloggrejer att ta itu med, listor att skriva och mail att svara på. Men jag ska se om jag hinner komma ut på en promenad senare i alla fall, jag har lite paket som ska hämtas ut!

Here are some pictures from yesterday when Fanny and I went to Prat PR, IBEYO and Polhem PR and looked at AW14. We found a lot of nice things, it’s just that I really want spring and summer now so the interest in autumn clothes and thick jackets reduces a bit, haha. But it was super nice! Today the sun is shining (why couldn’t it have done that yesterday when I really needed it?!) And I’m going to spend almost the entire day here at the computer. I have a lot of blog stuff to deal with, lists to write and mails to answer. But I’ll see if I have time to get out for a walk later, I have some packages I have to pick up!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh, jag tycker det är så spännande att läsa din blogg, bl.a. för all inspiration men även för dina underbara bilder från din vardag och outfits. Kommer inte ihåg när jag började läsa din blogg men det var ett par år sen nu. Det roliga är även att vi verkar ha en del gemensamt (utan att låta som världens stalker nu), men jag kommer ursprungligen från Täby i Stockholm.. Och jag har nu studerat tre år i Falun där du verkar ha vissa kopplingar också. Sen har jag även en vän som praktiserar på Prat PR.. tycker det är lite kul hur liten världen egentligen är 🙂
  Men hur som helst. Vill bara tacka för all inspiration du ger och jag blir alltid lika glad när jag ser att du uppdaterat något 🙂 Så keep it up!
  Kram

  Madeleine 2014-04-11 10:42:22 http://jaensson.blogg.se
  Svara
 • Så härligt med vår i butikerna!

  Becka 2014-04-10 15:18:30 http://beckasofia.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!