CRAZY LOVE

IMG_07622 Bloggbilder ss1464 IMG_07852

Hur skulle jag någonsin kunna annat än att älska dessa skor? Så galet snygga! Jag hittade dem på en hemsida som har en massa snygga skor för löjliga priser, dessa kostade mig ca 100 kronor. (Ni hittar dem här). Det tog sitt lilla tag att få dem men nu är de här så det var värt det! Hur som helst så har jag varit uppe sedan tidigt i morse och har sprungit runt mellan presskontor med Fanny hela förmiddagen, det enda av pressveckan jag hann med den här gången. Nu ska jag ta mitt pick och pack för att åka ut till Matilda i Märsta och spendera resten av denna regniga, gråa dag med henne. Vi hörs när jag kommer hem!

How could I ever not love these shoes? I’m in love! I found them on a website that has a lot of nice shoes for ridiculous prices, these cost me about $15. (You can find them here). It took a little while for them to get here but now they’re mine! Anyway, I’ve been up since early this morning and I’ve been running around between press offices with Fanny, the only part of press week I had time for this time. Now I’ll take my things and go to Matilda in Märsta and spend the rest of this rainy, gray day with her. Talk to you when I get home!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hur är hemsidan att beställa ifrån? Kollade runt där och hittade en tröja jag blev kär i, men har alltid varit lite skeptisk till att beställa hem från hemsidor jag inte känner igen… och som det står ovanför – vad kostade frakten och så? 🙂
  skulle vara jättesnällt med svar!

  Malin 2014-04-11 09:23:07
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   När jag beställde var det ”fraktfri vecka” så jag vet faktiskt inte hur det är med frakt men skorna var som jag trodde och riktigt snygga för det priset men jag har ju bara erfarenhet från en beställning så jag vågar inte lova att det är supertryggt. Det minus jag måste säga är som jag skrev att det tog väldigt lång tid att få dem, men det var de värda! 🙂

   Fanny 2014-04-13 09:50:17
   Svara
 • Hur är storleken på skorna? Var frakten dyr?

  Klaudia 2014-04-10 19:51:53 http://fames.se/klaudiant/
  Svara
 • Vart kommer sakerna ifrån? (alltså land) och blev det några extra kostnader eller så? 🙂

  Liza 2014-04-10 14:16:11 http://www.nattstad.se/lizaludvigsson
  Svara
 • Gud vad fina!

  Sofia 2014-04-09 21:07:04 http://byfia.com
  Svara
 • Är dom sköna??

  Caroline Simone 2014-04-09 17:35:45 http://Glossfashion.com/carolinesimone
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!