MORNING ROUTINE

IMG_06812

Godmorgon finisar! Jobbarhelgerna susar alltid iväg och vipps så är det måndag igen. Idag ska jag jobba, ha ett möte och ringa en massa samtal hit och dit. Jag har ett stort beslut gällande bloggen som jag har satt en deadline på fredag för så då måste jag ha bestämt mig. Fanny Beslutsångest Staaf. Men vad jag än väljer så tror jag att det kommer bli superbra! Nu ska jag fortsätta njuta av lite morgontid i sängen innan jag ska åka iväg till jobbet. Vi hörs senare, veckans recept kommer senare idag så fört er som gillar dem, håll utkik!

Good morning to all of you! Working weekends is always going to fast and suddenly it’s Monday again. Today I’m going to work, have a meeting and make a lot of calls. I have a big decision regarding the blog that I have put a deadline on Friday for so then I have to have made ​​my decision. Fanny Decisions Anxiety Staaf. But whatever I choose I think it will be great! Now I will continue to enjoy some morning time in bed before I leave for work. Talk to you later, this week’s recipe will be published later today so keep your eyes open!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Älskar recepten 

  Minna 2014-04-07 13:30:16
  Svara
 • Din blogg är fantastisk! Den är de första jag kikar in på varje morgon. Den ger så mycket, man blir så positiv och glad av den. Och jävlar vilka snygga byxor!!!

  Madeleine 2014-04-07 13:07:27
  Svara
 • ÅHÅH, JEANSEN!!! Vars är dom ifrån??? Fick ett enormt habehov!!

  frida 2014-04-07 10:42:47
  Svara
 • gud vad härligt!

  Sofia 2014-04-07 09:00:27 http://byfia.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!