DAY & NIGHT: GLITTERTOPP

day

night

Day: 1. Front Row Shop, 2. H&M, 3. Nike, 4. BikBok

Night: 1. Front Row Shop, 2. Zara, 3. Bubbleroom, 4. Steve Madden

Ja, jag älskar ju glitter och paljetter och denna topp från IMSO använder jag året runt både till dag och natt så jag tänkte skriva lite om hur jag matchar den och hur jag tänker. Glitter och paljetter är en trend även i vår fast den ska nu bäras till vardags och den sportiga stilen har kommit tillbaka igen fast den ska vara lite glammigare, så jag gillar helt enkelt att mixa dessa två till vardags. Jag bär alltså gärna min glittertopp med sneakers, lite sportigare shorts, skinn och kanske en snygg keps på huvudet. Jag gillar det även i kombination med boyfriendjeansen, riktigt härlig kontrast!

Till fest vill jag faktiskt klä ner glittret lite och få det att kännas mer dressat än party. Gärna med en snygg, tight kjol, vida kostymbyxor eller kanske ett par enkla shorts med hög midja. Kör gärna lite på den maskulina trenden här också, glittret är supersnyggt till en lång rock, kostymbyxor och ett par snygga, herrinspirerade skor. Jag vill dock inte att looken ska bli för enkel så lägg lite krut på snygga accessoarer istället! Är toppen i guld eller silver så blir det riktigt snyggt och effektfullt med detaljer i samma färg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!