WISH OUTFIT

IMG_16402(2)

Godmorgon! Det är fredag och solen skiner, snacka om bäddat för en härlig dag. Jag önskar dock att värmen kunde komma snart också, hade det varit 10 grader varmare idag så hade jag haft på mig det här. Tyllkjolen är ny och kommer från Lookbookstore, jag kan knappt vänta tills jag kan börja använda den! Nu ska jag i alla fall sticka iväg på ett möte, sedan ska jag hem och jobba lite med tidsinställda inlägg för de kommande dagarna då det kommer vara lite dåligt med tid och sedan kommer Anna hit för en mys kväll och sleepover á la mellanstadiestyle! Vi har inte gjort det på säkert 7 år så det ska bli så himla mysigt. Hur som haver, vi hörs senare!

Good morning! It’s Friday and the sun is shining, talk about a good foundation for a lovely day. I wish, however, that the heat could come soon as well, if it had been 10 degrees warmer today I would have worn this. The tulle skirt is new from Lookbook Store, I can hardly wait until I can start using it! Now I’m heading off to a meeting, then I’m going home and do some work with timed post for the next few days then it will be a bit short of time and then Anna will come here here for a cozy evening and sleepover á la elementary style! We haven’t it in like 7 years so it’ll be so cozy. Anyway, talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! jag undrar är det säkert att handla från lookbookstore.co?

  Nour 2014-04-26 01:22:37
  Svara
  • Svar på Nours kommentar.

   Jag vågar inte lova någonting men mina erfarenheter därifrån är väldigt bra och positiva!

   Fanny 2014-04-28 08:13:54
   Svara
 • Super fin blogg du har! Har nyss startat en frågestund, så skriv gärna en fråga om du har lust:)
  Kram!

  Emma 2014-04-06 17:04:43 http://www.emmaaaf.blogg.se
  Svara
 • Så snygg magtopp / bustier, varifrån?

  Julia 2014-04-04 16:02:18 http://kindofjulia.se
  Svara
 • Hur är kvalitén på kläderna från lookbookstore och hur gör man om man vill att leveranstiden ska gå fortare? Jag hittar nämligen inte det, eller jag hittar det men kan inte liksom ”trycka” på det så att det blir aktiverat 🙂

  Beatrice 2014-04-04 12:54:54
  Svara
  • Svar på Beatrices kommentar.

   Om det är något jag måste ge Lookbookstore så är det att de har bra kvalitet! Till skillnad från andra liknande företag där man kan få hem ett plagg som ibland knappt är likt det man trodde att man beställde så känns grejerna från lookbookstore alltid fina och inte i de billigaste materialen. Jag har varit jättenöjd med allt jag beställt därifrån! När det kommer till frakten så har jag inte kryssat i något speciellt och det har ändå gått rätt fort att få hem grejerna, det har tagit max två veckor!

   Kram!

   Fanny 2014-04-04 13:04:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!