FUNKTION X 3

Bloggbilder ss1468

Liknande finns HÄR

Jag är lite svag för saker och ting som har mer än en funktion. Denna lilla skapelse i glas till exempel använder jag ibland som minivas, ibland som ljuslykta men allra oftast som tandborst eller sminkborstglas. Hur bra är inte det? Man kan köpa tre eller så kan man helt enkelt ha en och använda efter humör som mig, tipptopp. Nu är Anna här och vi ska starta vår härliga fredagskväll, vi hörs i morgon sötisar!

I have a weakness for things that have more than one function. This little creation in glass, for example, I sometimes use as small vase sometimes as lantern but mostly as a toothbrush or makeup brush holder. How good is that? You can buy three or you can simply have one and use after your mood like I do, perfect. Now Anna is here and we’ll start our lovely Friday night, I’ll talk to you tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Bra tips! 😀

    Linnea 2014-04-06 14:31:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!