CAMTIDER

cAM 2

Hejsan svejsan! Jag har suttit hela förmiddagen och planerat veckans bloggning, ni ska bland annat få ett litet DIY-inlägg, ett nytt, smarrigt recept och en frisyrtutorial. Men mitt uppe i detta planerande så kom jag på att jag inte hade en enda bild jag kunde använda till dagens inlägg och då kom jag att tänka på de tiderna då jag bara tog en snabb bild med webcameran och sedan var det klart, haha. Jag hade väldigt kul när jag gick igenom alla kan jag lova! Snart ska jag i alla fall iväg på en lunchdate med Charlotte och sedan har jag två superroliga möten i rad, taggad till tusen!!

Hi there! I have spent all morning planning this weeks blogging, you’ll get a small DIY post, a new, yummie recipe and a hairstyle tutorial among other posts. But in the midst of this planning I remembered that I had not a single picture that I could use for today’s post, and then I got to think of old times when I just took a quick picture with the web cam and then it was done, haha. I had a lot of fun while I went through all the pictures! Soon I will go on a lunch date with Charlotte and then I have two super fun meetings in a row, so psyched! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!