SWIMWEAR 2014

bikini1
bikini2
bikini4
bikini4
bikini5

All Black: 1. H&M, 2. H&M, 3. Triangl, 4. H&M

Flower Power: 1. H&M, 2. H&M

Korall: 1. H&M, 2. Wonderland, 3. TopShop, 4. TopShop

Virkat: 1. South Beach, 2. Panos Emporio, 3. Panos Emporio

Bandeau: 1. Triangl, 2. H&M, 3. Calvin Klein, 4. Beach Bunny

Sporty: 1. River Island, 2. Forever21, 3. H&M, 4. Hot Anatomy (Nelly)

_____________________________________________________________________________

God kväll på er! Gud vilket dag det har varit. Jag skulle öppna butiken själv och vaknar två minuter efter jag var tvungen att gå till tåget. Sliter på mig kläder och springer som en tok till stationen och hinner med pendeln på sekunden och vet ni vad som händer sedan? Jo, tåget på signalfel. I en kvart åker vi i snigelfart och jag ser minutrarna ticka närmare och närmare öppningstid så väl framme lägger jag i ytterligare en springväxel, låser upp butiken, öppnar kassorna och kastar ut alla blomstervagnar och snittblommor ur kylen. Phu. När Matilda började två timmar senare (äntligen fick jag morgonkissa) frågade hon om jag hade varit i slagsmål eftersom att mitt hår stod och alla håll och jag hade smuts och jord i hela ansiktet, haha. Jaja, vad vore livet utan lite motgångar!

Good evening to you! What a day it has been. I was going to open the store by myself this morning but I woke up two minutes after I had to go to the train. I threw on some clothes and ran like a fool to the station and got there just in time and do you know what happens then? Well, the train got a signal failure. For 15 minutes we were going as slow as a snail and I saw the minutes ticking closer and closer to opening time so when the train finally arrived I started running again, unlocked the shop, opened the counters and throws out all flower carts and cut flowers out of the fridge. Phu. When Matilda came two hours later (I finally got to morning pee) she asked if I had been in a fight since my hair looked all crazy and I had dirt and soil all over my face, haha. Well, what would life be without a little adversity!

Glöm inte att mina Tradera-auktioner avslutas om några timmar. Ni hittar dem HÄR (fungerar bara i datorn)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • they’re all so cute and different

  doing a giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com/2014/04/01/knotee-giveaway/

  Liz 2014-04-01 23:23:21 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Hahaha så jävla roligt! Huligan fanny!

  matilda blomsterbabe 2014-04-01 21:23:40
  Svara
 • Hade samma typ av morgon! Tänkte att jag skulle hinna köpa med mig frukost väl framme i Uppsala. Men då tåget körde snigelfart hela vägen till Väsby, så kom jag ju fram senare än beräknat (inte för sent så jag missade föreläsningen som tur var) men hungrig var jag…

  Sandra 2014-04-01 20:41:30
  Svara
 • ååh vad fina!

  Sofia 2014-04-01 19:14:48 http://byfia.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!