BLUEBERRY MUFFINS WITH WHITE CHOCOLATE AND CRUMBLE TOPPING

IMG_98742(2) recept1 Bloggbilder ss1456 recept2 IMG_98842(2) Bloggbilder ss1457

Åh nej, nu blev det sådär gott så att jag inte kan sluta äta igen…. hahaha. Detta är verkligen det perfekta receptet för blåbärsmuffins, helt klart bland det bästa jag har bakat. Strunta för guds skull inte i toppingen, det är halva grejen! Ibland när jag bakar blir det lite halvtråkigt och inte så speciellt och då skriver jag inte om det, ibland blir det gott och fint och då delar jag med mig av receptet och ibland blir det sådär ”wow-igt” så att jag helst vill publicera receptet tre gånger på raken. Detta var en sådan gång! Jag kanske ska sätta mig ner med Jesper (som också får smaka på allt) och lista de absolut bästa recepten av de jag har lagt upp. En del är ju verkligen en klass för sig!

Oh no, now I made such tasty muffins that I can not stop eating again …. hahaha. This really is the perfect recipe for blueberry muffins, clearly among the best I’ve ever baked. I’m telling you, do not skip the topping, it’s half the thing! Sometimes when I bake it gets a little dull and not so special and then I don’t write about it, sometimes it turns out good and then I share the recipe with you, and sometimes it gets like ”wowy” so that I want to publish the recipe three times in a row. This was a wowy time! Maybe I’ll sit down with Jesper (who also gets to taste everything) and list the absolute best recipes of the ones I’ve posted. Some are truly in a totally different class! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • 8,5 dl blåbär eller 3,5?

  Matilda 2014-06-19 13:18:12
  Svara
 • Bakar dem nu! Står där 1 msk rapsolja eller 7 msk? Snälla svara gärna snabbt! 😮

  Sophia 2014-04-02 20:12:05
  Svara
 • ja gör det. jag har velat pröva alla dina recept men har inte blivit av så nu har jag en hel hög och vet inte vart jag ska börja, vore bra med en lista på era absoluta favoriter 🙂

  sandra 2014-04-01 19:34:08
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Då ska jag fixa ett sådant men det är några fler recept jag vill prova innan dess 🙂 Så länge rekomemnderar jag varmt att du provar chokladkakorna med salt kola i, polkagriskakorna eller cookie dough tryfflarna! 🙂

   Kram!

   Fanny 2014-04-03 08:00:30
   Svara
 • gud vad gott 😀

  Sofia 2014-04-01 19:18:13 http://byfia.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!