BACKPACK

IMG_02562(2) Bloggbilder ss1459

New backpack, HERE

Godmorgon! I natt har jag drömt mardrömmar om det perfekta chokladmousset. Jag vispade och vispade, la till ingrediens efter ingrediens men det blev aldrig bra, haha. Jobbigt att vakna upp stressad över en sådan sak! Nu ska jag ställa mig och koka ihop en matlåda till mina kommande jobbardagar då det (redan) är lite tight att få plånboken att räcka till just nu efter all reseshopping. Men det är så värt det, längtar som en galning!

Good morning! Last night I dreamed nightmares about the perfect chocolate mousse. I whipped and whipped, added ingredient after ingredient but I never got it right, haha. Not so nice to wake up stressed about a thing like that! Now I’ll cook myself lunch for my upcoming work days because it is (already) a little thin in my wallet right now after all the travel shopping. But it is so worth it, I long for it so much!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!