NEWS

IMG_99392(2)

1. Sarenza (here), 2. Choies (here), 3. Lookbookstore (here), 4. Redken, 5, Blomsterriket

Här är lite nyheter hemma hos mig som gör mig lite extra glad just nu! Mina fina skor från Sarenza har kommit och det har även min nya, vita clutch. Så himla fin är den! Har letat så himla länge efter en vit väska då jag så ofta bär vitt och tycker att en svart väska kan förstöra hela känslan i outfiten. Jag ska visa er bättre bilder på den snart! En annan favorit nu är mitt statement halsband, som jag har letat efter det perfekta och äntligen har jag hittat det. Sedan har jag tagit hem årets första Pelargoner (skriker sommar för mig) och hittat en nytt, bra mousse från Redken som lyfter mitt hår i alla fall lite i detta blåsiga, kalla och frisyrförstörande väder! Haha.

Here are some news in my home that makes me extra happy right now! My new shoes from Sarenza has arrived and so has my new white clutch. It is so beautiful! I have been looking a long time for a white bag because I so often wear white and feel that a black bag can ruin the whole feeling of the outfit. I’ll show you better pictures of it soon! Another favorite now is my statement necklace, I have been looking for the perfect one and finally I have found it. I have also taken home the first Geraniums for this year (scream of summer to me) and found a new, good mousse from Redken that lifts my hair a bit anyway in this windy, cold and hairstyle destructive weather! Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Har kikat på skorna hur länge som helst men gillar inte att köpa via nätet pga att det ofta har blivit att de jag köpt inte passar. Det står på hemsidan att skorna är små i storlekarna, vad har du för storlek på andra skor och vilken storlek tog du på dessa?

  Ellen 2014-03-31 12:49:49
  Svara
 • I’m trying to bring more plants into my home now that Spring is arriving…something very homely about plants..

  http://vodkaandarose.blogspot.co.uk

  Jessica Rose 2014-03-29 10:38:55 http://vodkaandarose.blogspot.co.uk
  Svara
 • Så balla skor!

  Solin 2014-03-29 09:17:48 http://solinj.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!