GLITTER HOS POLHEM PR

IMG_99992 Vardagsbilder vår & sommar 201410 IMG_00252 IMG_99842 Vardagsbilder vår & sommar 201411

Igår åkte jag iväg en snabbis till Polhem PR där Glitter visade upp sitt nya hårsortiment och hårguide. Det bjöds på bubbel, en massa gott att äta och superfina frisyrer som två tjejer från Glitter var på plats och gjorde. Jag träffade även på mina gulliga Projectionkollegor Emma och Frida. Tyvärr hann jag inte med att fixa någon frisyr själv men jag fick en massa bra inspiration! Jag kanske ska börja bli lite roligare när det kommer till hår…? haha.

Yesterday I went to Polhem PR where Glitter showed their new hair line and hair guide. We were spoiled with drinks, a lot of good things to eat and super nice hairstyles that two girls from Glitter made. I also met my cute Projection colleagues Emma and Frida. Unfortunately I didn’t have time to get my hair styled myself but I got a lot of great inspiration! Maybe I should start being a little more fun when it comes to my hair …? haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!