KÖPA RESA TILL MENORCA, CHECK!

3672253424_6cbc3a974e_o(2) Desktop202 Menorca

Tänk att för några veckor sedan satt jag och deppade för att jag inte hade en enda resa inbokad, och nu har jag helt plötsligt tre stycken! I morse slog och och Emelie äntligen slag i saken och köpa oss varsin flygbiljett till Menorca. Det blir bara en kort resa på 5 nätter då vi båda jobbar med blommor och Maj är den stressigaste månaden på hela året i blomsterbranchen men det ska bli så underbart att bara komma iväg till denna underbara plats och pausa med min bästa vän i några dagar. Jag känner ingen som har varit på Menorca men på bilderna ser det ju overkligt vackert ut. Är det någon av er som har varit där? Ge mig alla tips ni har! Vi tänker att vi ska hyra en moppe för de dagar vi är där så att vi verkligen kan ta oss runt och inte bara hamna i alla turistfällor.

A few weeks ago I sat here feeling sad because I didn’t have a single trip booked for this year, and now I suddenly have three! This morning Emelie and I finally bought ourselves a trip to Menorca. It will just be a short trip of 5 nights because we are both working with flowers and May is the busiest month of the year in the flower industry, but it will be so wonderful to just get away to this wonderful place and pause with my best friend for a few days. I don’t know anyone who has been in Menorca but it looks ridiculously beautiful in the pictures. Are there any of you who have been to Menroca? Give me all the tips you have! We are thinking that we will rent a scooter for the days we are there so we can really get around and not just end up in all the tourist traps.

Image__2 Desktop203

Hotellet vi ska bo på heter Biniarroca som är ett lantligt hotell i San Luis. Det ser otroligt charmigt ut och jag älskar verkligen hotell som inte är sådär jättestilrena och moderna utan mer att det nästan ser ut som att man bor hemma hos någon. Innan jag bokar ett hotell kan jag sitta och läsa recensioner i timmar (har blivit lurad av fina bilder många gånger) och detta hotell hade nästan bara toppbetyg av gästerna och väldigt många skrev att de kommer komma tillbaka. Jag tänker lite på det fina klostret jag bodde på i Toscana med min familj i somras, det var också i den här stilen och det var fantastiskt mysigt. Längtar, längtar, längtar!

The hotel we will be staying at is called Biniarroca which is a rural hotel in San Luis. It looks incredibly charming and I really love hotels that are not that sleek and modern, but more like you are really visiting someones home. Before booking a hotel I can sit and read the reviews for hours (have been fooled by nice pictures too many times) and this hotel got almost only top scores from their guests and very many wrote that they will come back. I get reminded by the beautiful monastery I stayed at in Tuscany with my family last summer, it was in this style and it was so cozy. I want to go now, now, now!

Image__3 Desktop204

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Jag har varit på Menorca för några år sedan och vattnet är precis som på bilderna, helt magiskt! Finns ingen shopping precis runt hamnen och stranden så hyr moppe och ta er mer in i staden för att hitta lite shopping! Åt väldigt mycket glass när jag var där, fruktansvärt goda på nästan alla ställen! 🙂

  Malin 2014-03-28 17:06:35 http://edvarsson.for.me
  Svara
 • Vilket fantastiskt hotell du har hittat, Menorca har man ju aldrig tänkt på, ska genast in och kolla inför sommaren. Tack för bra tips

  Elvira 2014-03-28 08:01:05
  Svara
 • Jag var på Menorca förra året, riktigt fin ö! Rekommenderar att hyra bil då det finns många fina stränder att se 🙂 Havsvattnet är jättefint, helt klarblått! Var absolut nöjd med min resa och skulle gärna åka tillbaka 🙂

  Matilda 2014-03-27 17:43:44
  Svara
 • Jag var i Menorca förrförra året, och min pappa blev huggen av en spiderfish (dödlig fisk) som tydligen är ganska vanlig just runt Menorca. Så var väldigt försiktig när ni badar i havet och kolla noga så att det inte är några fiskar runt er! Min pappa fick åka in till sjukhuset och blev ipumpad massa vätskor och starka mediciner med en gång. Det var verkligen inte kul! Annars är Menorca sjukt fint och heeelt underbart 🙂

  Tilda 2014-03-26 18:58:18
  Svara
  • Svar på Tildas kommentar.

   Men gud, så hemskt! Det lät ju inte det minsta kul 🙁 Jag får hålla utkik ordentligt! Tack för tipset 🙂

   Fanny 2014-03-26 20:02:27
   Svara
 • Vilket fint ställe !

  Film & serier bloggen 2014-03-26 18:36:26 http://filmandserier.blogg.se
  Svara
 • omg that’s so pretty! I need to go there!!

  http://hashtagliz.com

  Liz 2014-03-26 18:11:56 http://hashtagliz.com
  Svara
 • gud vad härligt 😀 såg så himla fint ut!

  Sofia 2014-03-26 17:16:04 http://byfia.com
  Svara
 • Hur lyckades ni hitta denna resa? Letar ihjäl mig på prisvärda resor men hittar ingenting vettigt. Vill åka juli eller augusti… Kanske det har något med saken att göra 😛

  Elin Andersson 2014-03-26 16:55:10 http://elinceciliaelvira.se
  Svara
  • Svar på Elin Anderssons kommentar.

   Haha ja det är ju lite knepigare och om inte annat betydligt mycket dyrare de månaderna. Vi åker den andra veckan hotellen på Menorca ens har öppet så då är alla priser lite billigare! Flyget hittade jag via Ticket och hotellet hittade jag efter ett himla massa googlande 🙂

   Lycka till med din resa!

   Fanny 2014-03-26 20:04:35
   Svara
 • jag var på menorca för ca. 10 år sedan, en av dom vackraste ställena jag varit på! vi bodde precis vid en hamn där det fanns otroligt många mysiga restauranger, vet tyvärr inte vad stället hette…..men jag lovar dig att du bokat en resa till ett otroligt vackert och fantastiskt ställe så du lär inte bli besviken!

  MALIN 2014-03-26 12:00:48 http://malinkirstine.vionno.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!