FALUN

IMG_15862 IMG_15882 IMG_15834 Vardagsbilder vår & sommar 20149 IMG_15872

Godmorgon på er flickor och pojkar! Jag hade med mig min lilla, gamla kamera till Falun då jag tänkte att det skulle bli lättare att komma ihåg vardagsbilderna med den i väskan men det blev inte riktigt lika många som jag hade tänkt mig ändå, haha. Jag har i alla fall haft en så himla bra helg i Falun med en massa gamla vänner, mys, promenader, god mat och fest. Jag måste verkligen åka och hälsa på lite oftare. Idag är det måndag och back to work för min del, men först ska jag laga en pangfrukost som jag ska mumsa på till lite bloggläsande. See ya later!

Good morning to you boys and girls! I had my small, old camera with me to Falun because I thought that it would be easier to remember the everyday pictures with it in the bag but I did not take quite as many pictures as I had in mind, haha. I have at least had a amazingly good weekend in Falun with a lot of old friends, long walks, good food and partying. I really must go there and visit more often. Today is Monday and back to work for me, but first I’ll cook a big breakfast to eat while doing some blog reading. See ya later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!