Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FALUN

IMG_15862 IMG_15882 IMG_15834 Vardagsbilder vår & sommar 20149 IMG_15872

Godmorgon på er flickor och pojkar! Jag hade med mig min lilla, gamla kamera till Falun då jag tänkte att det skulle bli lättare att komma ihåg vardagsbilderna med den i väskan men det blev inte riktigt lika många som jag hade tänkt mig ändå, haha. Jag har i alla fall haft en så himla bra helg i Falun med en massa gamla vänner, mys, promenader, god mat och fest. Jag måste verkligen åka och hälsa på lite oftare. Idag är det måndag och back to work för min del, men först ska jag laga en pangfrukost som jag ska mumsa på till lite bloggläsande. See ya later!

Good morning to you boys and girls! I had my small, old camera with me to Falun because I thought that it would be easier to remember the everyday pictures with it in the bag but I did not take quite as many pictures as I had in mind, haha. I have at least had a amazingly good weekend in Falun with a lot of old friends, long walks, good food and partying. I really must go there and visit more often. Today is Monday and back to work for me, but first I’ll cook a big breakfast to eat while doing some blog reading. See ya later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Hanna Elfast
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che