Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS PLAGG V.12

Desktop195

HÄR/HERE

Dra på trissor! Snacka om den perfekta balklänningen! Så otroligt vacker. Perfektion i allt från modell till färg och de fantastiska dekorerade överdelen. Varför ska inte jag på bal i år? Ett litet saftigt pris dock men återigen, oj så vacker!

O. M. G! Talk about the perfect gown! So incredibly beautiful. Perfection in everything from model to color and the amazing decorated upper part. Why won’t I go prom this year? A little too high price though, but again, so beautiful!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!