RECEPT: HEMMAGJORD ANSIKTSMASK

IMG_92212(2)

Idag tänkte jag dela med mig av mitt favoritrecept på hemmagjord ansiktsmask! Jag tycker om att göra min egen istället för att köpa färdig, då vet man att det inte är några konstigheter i den. Denna mask är en riktig fuktbomb som passar alla olika hudtyper. Den må se ut som läskigt grodslem men den är verkligen superskön och bra! Du behöver en avokado, två msk honung, 1 tsk olivolja och en äggula.

Today I’ll share my favorite recipe for homemade facial mask with you! I like to make my own instead of buying, then you know for sure that there isn’t something bad in it. This mask is a real moisture bomb suitable for all different skin types. It may look like scary frog slime but it really is super nice! You need one avocado, two tablespoons of honey, 1 teaspoon of olive oil and one egg yolk.

Bloggbilder ss1451

Mosa avokadon i en skål och tillsätt sedan de andra ingredienserna och rör om ordentligt tills det blir en jämn smet. Applicera sedan i ansiktet och låt verka i 20 minuter. Innan du sköljer bort den, massera in den i ansiktet i några minuter. Avsluta med ett bra ansiktsvatten!

Mash the avocado in a bowl, then add the other ingredients and stir well until it becomes a smooth batter. Then apply on your face and leave on for 20 minutes. Before you rinse it off, rub it on your face for a few minutes. Finish with a good facial toner!

Bloggbilder ss1452

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!