MY COLLECTION OF SUNGLASSES

IMG_88052(2)Bloggbilder ss1449

1. Forever21, 2. Vintage, 3. Don’t Remember, 4. Thailand, 5. Dolce & Gabbana, 6. Forever21, 7. Ray-Ban, 8. TopShop, 9. Voguec, 10. Choies

Nu när solen börjar kika fram då och då (läs: några få gånger mer än aldrig) är det snart dags för den stora solglasögonssäsongen! Jag köper alltid på mig en massa i olika modeller, mönster och färger men sedan använder jag nästan bara mina Ray-Ban Aviators i alla fall, haha. Här ovan ser ni i alla fall mina favvosar i kategorin, de två högst upp är de senaste tillskotten som jag köpte i Kuala Lumpur i vintras, ser fram emot att se om det kan bli några favoriter av dem! Har ni några favoriter?

Now when the sun starts to peek out now and then (read: a few times more than never) it’s almost time for the big sunglasses season! I always buy a bunch of different models, designs and colors but I almost only use my Ray-Ban Aviators anyway, haha. Above you can see some of my favorites in the category, the two pairs at the top are the latest additions that I bought in Kuala Lumpur this winter, I’m looking forward to see if there might be new favorites! Do you have any favorites?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!