TRE FREDAGSTIPS

film2 filmt1

Detta är en dansk film som jag förmodligen inte hade satt på själv men Jesper valde den senast när det var hans tur (vi väljer varannan film eftersom att vi aldrig kommer överens annars, haha) och den var bra. Riktigt hemsk, men bra. Filmen har blivit ganska stor utanför Danmark också och har fått en massa toppbetyg vilket jag helt förstår, kolla bara omslaget. Filmen handlar om en man som jobbar på dagis som blir felaktigt anklagad för sexuellt övergrepp på dagisbarnen och i filmen får man följa hur han blir av med nästan allt och hur hela samhället vänder sig emot honom.

film3 filmt2

Detta är en riktig skrattfilm! När jag hittade den trodde jag att den var helt ny eftersom att jag aldrig hade hört talas om den men den var faktiskt några år gammal. Det är ju ingen superbra film men är du sugen på att skratta lite är den perfekt att sätta på! Filmen handlar om ett par som lämnar den stressiga storstaden för att besöka mannen bror men hamnar istället av misstag hos ett frigjort sällskap där den enda regeln lyder: ”var dig själv”. Pengar? Kan inte köpa lycka. Karriär? Vem behöver det? Kläder? Bara om du vill.

film1 filmt3

Alltså, åhhh vad bra! Jag vet inte hur mycket man uppskattar den här filmen om man inte har sett serien men om du har gjort det, se filmen nu! Den är verkligen mitt i prick då de har pusslat ihop alla gamla favoritkaraktärer, fått med allt det typiska ur serien och en massa Veronica/Logan. Jag tycker att det är helt sjukt (men underbart) att serien efter så många år kunde få en riktigt fortsättning/avslut. Det var den verkligen värd! Filmen handlar om att det har gått några år sedan Veronica Mars avslutade sina gymnasiestudier och efterspaningar. Men nu har det blivit dags att återvända till hemstaden för att gå på en klassåterträff plus att hon måste försöka hjälpa sin ungdomskärlek Logan Echolls som blivit indragen i ett mordmysterium.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • älskar dina filmtips, fortsätt gärna med dem! 🙂

    Nea 2014-03-21 20:48:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!