Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRENCH TULIPS

IMG_87612

Åh, Jesper kom hem med franska tulpaner här om dagen. Det är så himla fint! Jag älskar ju vanliga tulpaner också men det är något speciellt med franska. De ser så lyxiga ut och blir mycket mer som en inredningsdetalj. Nu ska jag ta mitt pick och pack till centralen för att hoppa på ett tåg till Falun. Det blir drinkar med några gamla vänner i kväll för att ladda upp inför morgondagen! Vi hörs från Falun ♥

Oh, Jesper came home with French tulips the other day. They are so beautiful! I love usual tulips too but there is something special about the French tulips. They look so luxurious and becomes much more like a home decor detail. Now I’ll take my bags central station to jump on a train to Falun. Tonight I’ll have drinks with a lot of old friends to load up for tomorrow! I’ll write from Falun ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che