PLUS & MINUS

IMG_28382-750x1019

Good morning! Dagens minus är att det är så svullet runt min visdomstand som är på väg upp så att jag inte ens kan tugga och att jag känner för att sjunga julsånger när jag tittar ut igenom fönstret (vilket i December är något underbart men inte nu tack). Jag som redan lagt upp vinterjackorna på vinden, trodde verkligen att vintern var över. Dagens plus är att jag snart ska iväg på ett roligt morgonmöte, jag tror att någonting jag längtat efter i flera år kommer bli klart idag och ikväll ska jag med bästa Matilda på Levi’s eventet! Thursday = Funday!

Good morning! Today’s minus is that it is so swollen around my wisdom tooth that is coming up so I can not even chew and I feel like singing Christmas carols when I look out the window (which in December is a wonderful thing but not now thanks). I already put away all out winter coats to the attic, really thought that winter was over. Today’s plus is that I’m about to set off on a fun morning meeting, I think that something I longed for for several years will be a done deal today and tonight I attend the Levi’s event with best Matilda! Thursday = Funday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!