MARÄNGKATASTROF

Bloggbilder ss1448

Idag verkar det som att vädergubben där uppe i himlen inte riktigt kan bestämma sig för vad han ska göra med Stockholm. Först regnade det, sedan kom solen och nu vräker det ner snö? Jahaja. I detta trista väder har jag i alla fall passat på att baka och det tog sin lilla stund då att göra maräng för första gången inte direkt var någon dans på rosor (läs: 3 utbrott, 1 totalt misslyckad sats, en vända till affären (i snöblasket) för att köpa nya ingredienser och ungefär 60 minuters vispande i onödan). Tillslut fick jag i alla fall till det så nu har jag lite tips till er som ni kan tänka på första gången ni gör det så att ni slipper samma upplevelse som mig, haha. Receptet kommer i morgon!

Today it seems like the weather man up there in the sky can’t really decide on what to do with Stockholm. First it rained, then the sun came out and now it is snowing? Ahhhh. Anyway, in this dreary weather I have taken the opportunity to bake and it took some time because making meringue for the first time was not directly fun (read: three outbreaks, 1 total failure, 1 walk to the store (in the snow) to buy new ingredients and about 60 minutes of whipping the damn meringue that I threw away anyways). Eventually I got in right so now I have a lot of tips for you that you can think about the first time you do it so you do not have the same experience as me, haha. I’ll share the recipe tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!