MYSMORGON

IMG_81072 IMG_80992

Godmorgon alla damer och herrar, flickor och pojkar! Jag har mysmorgon här hemma med mig själv och snart ska jag klä på mig och åka till jobbet. Jag skulle egentligen kunna gå om mer än en timme men kontrollfreak som jag är så ingår det i min morgonrutin att sitta på pendeltågsstationen i tio minuter och njuta över att jag inte kommer komma för sent, haha. Det känns lite konstigt att jobba igen efter att ha varit sjukskriven i nästan två veckor men fördelarna är att jag har något att fokusera på, får träffa mina gulliga kollegor igen och att det är lite roligare att kolla kontot den 25e när man jobbar. På tal om jobb, i helgen ska vi åka på personalmiddag i Falun och jag ska passa på att träffa en massa gamla vänner som jag inte har träffat på länge, jag längtar! Tror faktiskt till och med att jag ska åka dit en dag tidigare så att jag verkligen har tid på mig. Nej nu ska jag se ett avsnitt av Glee (min nya besatthet) innan jag vaknar till på riktigt och åker iväg! Ha världens härligaste tisdag, jag känner på mig att det kommer bli en utomordentligt bra en! ♥

Good morning ladies and gentlemen , boys and girls! I have a cozy morning here at home with myself and soon I’ll get dressed and go to work. I don’t actually have to go until 09.00 but as the control freak I am, it is part of my morning routine to sit on the commuter rail station for ten minutes and enjoy that I will not be late, haha. It feels a bit strange to go back to work after being away sick for nearly two weeks but the benefit is that I have something to focus on, I get to see my cute colleagues again and it’s more fun to check your account on the 25th when you are working . Speaking of job, this weekend we’ll go on a staff dinner in Falun and I’ll take the opportunity to meet a lot of old friends I have not seen for a long time, I can not wait! I think i’ll actually go there a day earlier so that I really have time. No, now I’ll watch an episode of Glee (my new obsession) before I wake up for real and leave! Have the world’s most beautiful Tuesday, I have a feeling that it will be an extraordinarily good one! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Mysiga bilder 🙂

    Linnea 2014-03-18 13:32:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!