Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LITE MER OM VÅR LA-RESA

Det var några av er som hade lite frågor om vår resa till LA så jag tänkte skriva lite kort om det. Vi köpte flyg med Norwegian via Ticket.se, vi fick direktflyg tur och retur för 5600 kronor per person, så himla bra! När jag kollade med andra flygbolag eller närmare sommaren var priserna minst det dubbla. När det kommer till hotell så var det inte det lättaste att hitta då det är galet dyrt och knappt finns något där man ens vill bo men tillslut hittade vi i alla fall The Crescent Hotell i Beverly Hills där vi bokade in oss. Rummen ser superfina ut och det ligger bara 3 minuters gångväg från Rodeo Drive. Jag gillar dessutom deras uteterass där man kan sitta och ta en drink innan middagen eller liknande! Jag tror att detta kommer bli en så galet fantastisk resa.

There were some of you who had some questions about our trip to LA so I thought that I would write a little bit about it. We bought Norwegian flight tickets via Ticket.se, we got direct flights for 5600 crowns per person, so amazingly good! When I checked with other airlines or closer to summer the prices were at least double. When it comes to the hotel it was not the easiest to find because almost everything is crazy expensive and there are not that many places where you even want to stay but in the end we found The Crescent Hotel in Beverly Hills where we booked a room for all 11 nights. The room looks amazing and there is only a 3 minute walk from Rodeo Drive. I also like their outdoor terrace where you can sit and have a drink before dinner or something like that! I think this will be such a awesome trip.

190402_47_z 190402_54_z 190402_51_z 190402_60_z 190402_61_z

All pictures from thecrescentbh.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • vilket fantastiskt uterum på den sista bilden…ett sånt skulle jag väldigt gärna vilja ha

    Sanna 2014-03-19 13:45:11 http://moonzanna.se
    Svara
  • Ser ju hur mysigt ut som helst, blir nog en fantastisk resa

    Elvira 2014-03-17 19:16:37
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand