TRE FREDAGSTIPS

1212yearsasaslave

Jag hade dragit mig lite för att se den här filmen för att jag hade hört att den var så hemsk men jag ville ändå se den och det är jag glad att jag gjorde! Det är en fantastiskt bra film så att den vann en Oscar för bästa film nu blev jag inte särskilt förvånad över men den är riktigt, riktigt hemsk. Jag fick titta bort flera gånger och det är nog faktiskt första gången jag ser en film som faktiskt får mig att känna mig spyfärdig på riktigt. Jag är glad att jag inte såg den på bio! Haha. Men otroligt sevärd film med ett viktigt budskap och fantastiska skådespelare. Att filmen är baserad på en sann historia gör den bara ännu hemskare men också bättre.

endlessendlesslove

Alltså denna filmen kan vara det sötaste jag sett! Så himla fin och verkligen den perfekta kärleksfilmen. Historien må vara lite uttjatad (rik flicka blir kär i pojke som inte är bra nog) och den var lite förutsägbar men så himla fin och äkta film om den första kärleken. Jag gillar alla skådespelare jättemycket också! Jag rekommenderar denna film varmt.

kanningen

Desktop190

Jag vet att jag har skrivit om den här förut men jag tycker att den är så himla bra så att om någon av er mot förmodan skulle ha missat den måste jag bara tipsa om den igen! Helt klart den bästa svenska filmen jag någonsin sett med bra skådespel och en väldigt rörande handling som får en att både vilja skratta och gråta, ibland på samma gång. Efter att jag hade sett den här filmen första gången hade jag så mycket olika blandade känslor så att jag trodde att jag skulle bryta ihop nästan en timme efter filmens slut… haha. Så, se den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Verkligen superbra filmtips! Tack!

  Naila 2014-03-16 12:43:41
  Svara
 • Ja det undrar jag också, jag skulle också gärna vilja se nedledss love men kan inte hitta den någonstans?

  Sandra 2014-03-16 11:47:23
  Svara
 • var kollar du på filmerna? På någon speciell sida? Jag vill gärna se Endless love men kan inte hitta den på en bra sida med bra kvalité på filmen.

  Johanna 2014-03-14 12:57:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!