Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRUIT BASKET

IMG_80452 Bloggbilder ss1443

Denna fruktkorg väntade på mig hemma när jag kom hem från Yasuragi idag! Tusen tack till LOKA. Det är min första fruktkorg och det känns lite som en milstolpe i livet, haha. Vistelsen på Yasuragi var i alla fall helt underbar. Det blev mycket mamma-dotter-tid, varma bad, massage, ansiksbehandling, god mat, en väldig massa frukt och vila. Ni ska få en massa bilder och outfit och så i morgon. Idag släpptes Veronica Mars filmen då det känns nästan lite heligt för mig, SOM jag har väntat på en fortsättning på den bästa serien någonsin. Så nu blir det en VM-kväll här hemma med tacos och ostbågar. Är det någon annan som ska se den?

This fruit basket was waiting for me at home when I came home from Yasuragi today! Many thanks to LOKA. It’s my first fruit basket and it feels like a milestone in life, haha. The stay at Yasuragi was lovely. We had a lot mother-daughter time, warm baths, massage, facial treatments, good food, a lot of fruit and rest. I’ll publish a lot of pictures and outfit and so tomorrow. Today the Veronica Mars movie was released and it almost feels sacred to me, I have been waiting for years for a continuation of the best series ever. So now there will be a VM- night at home with tacos and cheese doodles. Is there anyone else who will see it?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand