Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DREAMING OF SUMMER

20130801-202612-750x750

Min favoritbild från vårt sommarställe på västkusten, tagen förra året. Får mig att längta efter sommaren!

Hej på er! Vi har haft strömavbrott här hela dagen så varken min dator eller internet har fungerat, därav den uteblivna uppdateringen. Nu ska jag packa ihop lite övernattningsgrejer och sedan hoppa in i taxin till Nacka för att checka in på Yasuragi! Så himla skönt och välbehövligt just nu. För att kunna njuta till max och verkligen slappna av så lämnar jag faktiskt datorn hemma (kommer inte ihåg sist jag gjorde det) och tar ledigt från bloggen resten av dagen. Men kameran följer självklart med så i morgon är jag tillbaka med vanlig uppdatering igen! Ha en underbar solig torsdag ♥

Hello there! We’ve had a power outage here all day so neither my computer or the internet worked, hence the non-update. Now I’m pack some overnight stuff and then jump into a taxi to Nacka to check in at Yasuragi! So very nice and much needed right now. In order to enjoy it to the max and really relax I will actually leave my computer at home (can not remember the last time I did that) and I’m taking the rest om the day off. However, I will bring my camera and tomorrow I’m back to regular updates again! Have a wonderful sunny Thursday ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che