Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FAVORITER JUST NU

IMG_77012

Just nu: Äter jag avokado varje dag, dricker helst mitt nya te from Ladurée, läser ”Stad av skuggor”, så fort jag får chansen låter lägenheten dofta av mitt nya doftljus (härifrån), målar mina naglar kritvita med Essies vita nagellack och älskar min Michael Kors klocka. / Right now: I eat avocados every day, drink my new tea from Ladurée, read ”City of Bones” as soon as I get the chance, let the apartment smell of my new scented candles (from here), paint my nails with Essie chalky white nail polish and love my Michael Kors watch.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tack för tipset om filmen! Jag föll för den direkt, jag är ingen person som brukar läsa men var faktiskt tvungen att köpa boken! 🙂 Kram

  Hanna 2014-03-12 09:09:31 http://Hannaminded.com
  Svara
 • I eat avocados every day too!!

  http://hashtagliz.com

  Liz 2014-03-11 15:50:23 http://hashtagliz.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che