SMYCKESFÖRVARING I VÅNINGAR

Bloggbilder ss1441

En av de senaste och finaste nyheterna på Blomsterriket Home är detta söta tvåvåningsfat i metall. Perfekt för smycken, tänkte jag! Så den är både fin och praktisk men dess absolut bästa egenskap är något helt annat, nämligen priset. Endast 99 kronor kostar den. Det känns lite som att jag har fyndat fast jag varken varit på rea eller loppis. Ni kommer direkt till våningsfatet om ni klickar HÄR. Detta är helt klart min nya favoritprydnad!

One of the latest top news on Blomsterriket Home is this beauty in metal. I thought ”perfect for jewelry”! So it is both beautiful and practical but it’s absolute best feature is something else entirely, the price. Only 99 crowns. It feels like I have been bargain-hunting though I’ve neither been on sale or a flea market. You are going straight to it in the shop if you click HERE. This is by far my new favorite ornament!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh, en såndär skulle jag vilja ha! Jättefint ju! Just nu har jag ett träd där jag hänger alla smycken, men det ser bara rörigt ut plus att allt ramlar ihop när jag ska försöka ta något! (:

    Tusen tack ♡

    Sofie Westberg | sofiewestbergs.se ♡ 2014-03-10 11:45:03 http://sofiewestbergs.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!