VECKANS RECEPT: COOKIE DOUGH TRUFFLES

Desktop189 rec1 IMG_72662 rec2 IMG_72782 rec3 IMG_73262(2)

Gillar du Ben & Jerry’s med cookie dough är detta det perfekta bakverket för dig! Farligt goda och de slinker liksom bara ner en efter en utan att man hinner tänka på det, haha. Jag hittade receptet på Bambis blogg och fastnade direkt då jag läste rubriken. Jag älskar lite ”udda” bakverk som man inte hittar vart som helst. Hoppas att ni gillar det!

If you like Ben & Jerry’s with cookie dough, this is the perfect recipe for you! Dangerously good and they just slip down your throat one by one without having time to think about it, haha. I found the recipe on Bambi’s blog and was immediately hooked when I read the headline. I love ’odd’ pastries that you can not find anywhere. Hope you like it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!