Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VINNANDE OUTFITS I FEBRUARI

Collage105

Hej på er! Nu tänkte jag försöka börja med bloggandet igen. Det har bara gått två dagar men jag saknar det redan! Jag är sjukskriven från mitt ”vanliga” jobb så jag tror att det är bra om jag ändå har något att fokusera på. Idag skiner solen och Jesper är ledig så han kommer nog dra ut mig på något snart vilket jag inte är så sugen på nu men vet att jag kommer vara väldigt tacksam för sen. Det finns en gräns på hur många dygn som kan gå utan att man lämnar lägenheten oavsett hur dåligt man mår.. haha. Vi hörs senare!

Hello there! I want to try blogging again. It’s only been two days but I miss it already! I’m called in sick on my ”regular” job, so I think it will be good to have something to focus on. Today the sun is shining and Jesper is free from work so he’ll probably drag me out on something soon which I am not so excited about now but know I will be very grateful for later. There is a limit on how many days can go without leaving the apartment no matter how bad you feel .. haha​​. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Hanna Elfast
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che