THIS IS WHAT I CALL A SHOE SALE

nellyrea

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE

Detta var något alldeles för bra för att jag skulle kunna låta bli att dela med mig av det till er. Nelly har just nu en skorea där alla de utvalda skorna på rean blir dina för endast 59:- paret. 29 kronor och 50 öre per sko. Ja tack! Det är vad jag kallar skorea. Här ovanför ser ni mina favoriter, jag är riktigt sugen på att klicka hem de vita godbitarna… De ligger perfekt på gränsen mellan klassiska och speciella och finns även i en galet snygg korallröd färg, mmmm…

This was something way too good  for me not to share with you. Right now Nelly has a shoe sale where all the selected shoes on sale can be yours for 59: – /pair. 29 crowns and 50 ore per shoe. Yes please! That’s is what I call a shoe sale. Here above you can see my favorites, I’m really thinking about buying the white beauties … They lie perfectly on the line between classic and special and they are also available in a amazing coral red color, mmmm…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!