KEEP IT WHITE

IMG_66582 Köp14

Lace top HERE, Transparent top HERE

Här är två av plaggen som kom från TheBirdCage. Vitt, vårigt och fint! Båda är riktigt perfekta basplagg som det känns som att jag kommer ha kvar i många år framåt. Jag är sååååå nöjd, har lite svårt att sätta ord på det, haha. Linnet är mycket finare på också då den transparenta delen blir mycket tydligare med hud under. Vad tycker ni? Gillar ni dem?

Here are two of the garments that came from TheBirdCage. White, spring fresh and nice! Both are really perfect basic pieces that it feels like I will have for many years to come. I am sooooo happy with them, I have a hard time explaning how much, haha. The transparent top is much nicer on when the transparent part becomes much clearer with skin underneath. What do you think? Do you like them?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!