Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HOW LONG WILL I LOVE YOU?

Min absoluta favoritlåt just nu, ni måste lyssna!

Godmorgon! Måndag, ny vecka och ny månad. Jag ska strax iväg till  jobbet men nu sitter jag här och drömmer om värme. Jag kan inte förstå att jag ska vara i det här kalla, gråa landet tills slutet på Juni! Varje vår har jag räddat mig själv med i alla fall en weekend någonstans. För exakt ett år sedan hade jag bara några veckor kvar till en underbar resa till Filippinerna, det hade jag då inte tackat nej till idag. Jag får ge mig ut och leta ett bra resesällskap och boka en sista minuten! Nej nu måste jag sätta fart, vi hörs senare idag!

Good morning! Monday, new week and new month. I’m just off to work but now I sitting here dreaming of warmth and the sun. I can not believe that I’ll be in this cold, gray country until the end of June! Every spring I have saved myself anyway at least a weekend somewhere. Exactly one year ago I had just a few weeks left until I went on a wonderful trip to the Philippines, it had I not turned that down today. I have to go out and find a good travel companion and book a last minute trip! No, now I have to get moving, talk to you later today!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand