HOW LONG WILL I LOVE YOU?

Min absoluta favoritlåt just nu, ni måste lyssna!

Godmorgon! Måndag, ny vecka och ny månad. Jag ska strax iväg till  jobbet men nu sitter jag här och drömmer om värme. Jag kan inte förstå att jag ska vara i det här kalla, gråa landet tills slutet på Juni! Varje vår har jag räddat mig själv med i alla fall en weekend någonstans. För exakt ett år sedan hade jag bara några veckor kvar till en underbar resa till Filippinerna, det hade jag då inte tackat nej till idag. Jag får ge mig ut och leta ett bra resesällskap och boka en sista minuten! Nej nu måste jag sätta fart, vi hörs senare idag!

Good morning! Monday, new week and new month. I’m just off to work but now I sitting here dreaming of warmth and the sun. I can not believe that I’ll be in this cold, gray country until the end of June! Every spring I have saved myself anyway at least a weekend somewhere. Exactly one year ago I had just a few weeks left until I went on a wonderful trip to the Philippines, it had I not turned that down today. I have to go out and find a good travel companion and book a last minute trip! No, now I have to get moving, talk to you later today!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!