ALLT FÖR DIG (ALL FOR YOU)

Bloggbilder ss1432

Den senaste boken jag läste ut var ”Allt för dig” av Sheila O’Flanagan. Jag skulle kalla det den perfekta semesterboken då den är lättsam utan att bli tråkig, inte så förutsägbar som man kan förvänta sig, har intressanta karaktärer och typiskt är chick lit. Precis som jag vill ha det i solstolen! Hemma måste jag läsa lite med ”gripande” böcker för att inte glömma bort boken men utomlands älskar jag att läsa sånt här. Jag rekommenderar den till alla chick lit-älskare och passar på att ge lite cred till Sheila för att hon alltid lyckas göra sina karaktärer så verklighetstrogna och inte hittar på sådant som är för bra eller för osannolikt för att vara sant. Love it!

The last book I read this was ”All for You” by Sheila O’Flanagan. I would call it the perfect holiday book since it’s easygoing without being boring, not as predictable as one might expect, has interesting characters and is typically chick lit. Just as I want it in the sun! At home I have to read a bit more ”gripping” books so that I forget about it but abroad I love to read stuff like this. I recommend it to all chick lit lovers and take the opportunity to give some cred to Sheila because she always manages to make her characters so lifelike and never write things that are too good or too unbelievable to be true. Love it!

IMG_66962

”Olycksbådande moln tornar upp sig över den irländska tv-meteorologen Lainey Ryans liv. Efter en rad misslyckade förhållanden trodde hon att hon äntligen hittat rätt med den snygge och vältränade Ken, men är han verkligen mannen hon ska dela sitt liv med? Dessutom är hennes mamma Deanna, som hon aldrig haft någon bra kontakt med, på väg hem för att besöka Dublin för första gången på flera år. Deanna, välkänd feminist och flitigt anlitad debattör, har aldrig tyckt om de val Lainey gjort, särskilt inte när det gäller män. Det sista Lainey behöver just nu är ännu en föreläsning om hur hon borde leva sitt liv. Men när länge dolda familjehemligheter kommer i dagen inser Lainey att hon inte är ensam om att längta efter att få leva lycklig i alla sina dagar. Ibland måste man bara våga släppa taget om sina drömmar för att de ska bli sanna. ”

”As TV’s favourite weather forecaster, Lainey is good at making predictions. But what she doesn’t foresee is that her own life is about to hit a stormy patch. With a string of failed relationships behind her, surely history isn’t about to repeat itself with her beloved Ken? To add fuel to the fire, her estranged mother announces that she’s returning to Dublin. Deanna has always been dismissive of Lainey’s choices – particularly in men. And Deanna’s lectures are the last thing Lainey needs now. Yet is there more to her mother than she knows? Uncovering some long-concealed family secrets, Lainey begins to reassess her life. Is the happy-ever-after she’s always dreamed of really what she wants after all?”

IMG_67112

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh, tack för tipset! 🙂

    Em 2014-03-03 19:27:17
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!